Reviews

REVIEWS

V-render
5.0
Gebaseerd op 29 beoordelingen
powered by Google
Evan van der Poel
Evan van der Poel
13:56 04 Oct 22
Wij (Economy) hebben al een geruime tijd een prettige samenwerking met Wouter van V-Render.be.Wouter reageert snel, is altijd vriendelijk en een betrouwbaar persoon.Blijf zo doorgaan!
stijn peeters
stijn peeters
18:11 01 Sep 22
Hele fijne samenwerking. Snelle resultaten en uitgewerkt tot in detail. Mocht er nog een project komen zal het zeker weer V-render zijn. Top!
Charlotte Reypens
Charlotte Reypens
06:51 03 Aug 22
De samenwerking met Wouter was zeer aangenaam. Hij biedt een goede service en klantvriendelijkheid. Op naar de volgende projecten samen!
Niels Castermans
Niels Castermans
15:37 13 Jul 22
V-Render heeft al vaker een belangrijke rol gespeeld in onze projecten voor immoklanten. Wouter weet telkens een creatieve draai te geven aan het concept en samen met ons team een goed eindproduct af te leveren. Doe zo voort!
Bas Otten
Bas Otten
16:40 07 Jul 22
Wouter is een doodeerlijke top-professional met veel passie en hart voor zijn vak. Ik ga al zeker met hem verder werken en kan hem aan iedereen aanraden.
Fatoumata Balde
Fatoumata Balde
09:32 27 May 22
Wouter heeft de 2 badkamers, gang, woonkamer en keuken van ons huis totaal getransformeerd tot een waanzinnige plek. Hij heeft (met veel geduld) geluisterd naar mijn ideeën en vele aanpassingen, en heeft dit steeds in een realistisch beeld weten weer te geven.Onze ideeën werden door zijn visualisaties op de beste manier uitgewerkt!Voor de andere delen van het huis zullen we weer een beroep doen op Wouter.We zijn zeer tevreden over de samenwerking en communicatie. Het is duidelijk dat klantvriendelijkheid bij Wouter op één staat.Zeker een aanrader!
Ellen Claesen
Ellen Claesen
11:02 24 Apr 22
Ik heb al heel vaak met verschillende bureau's gewerkt die 3D renders maken, maar telkens was het een teleurstelling, tot ik Wouter tegen kwam!Wouter heeft al mijn verwachtingen overtroffen met zijn geweldige ideeën en prachtige uitvoering! De renders zijn zo uniek en zo echt, helemaal zoals het hoort te zijn en zelfs nog beter! Wouter, ik ben sowieso vaste klant vanaf nu en zal je overal aanraden! Nogmaals een hele dikke merci voor de zeer snelle afhandeling en unieke renders, je bent absolute uitblinker in je vak!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader